Tilbake til alle rapporter

Det er blitt et "ingenmannsland" som verken brøytes eller strøs mellom Dicks vei og gangveiene nedenfor.

Rapportert av desktop i kategorien Snøbrøyting av Ingar Arneberg 09:36, tir. 27 desember 2022

Sendt til Bærum og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Det ser ut til å være et "missing link" når det gjelder brøyting og strøing mellom enden av Dicks vei (ved nr. 4) og gangveien nedenfor. Det brøytes og strøs i Dicks vei, men ikke helt ned til der bommen sto. På samme vis brøytes og strøs det på gangveien som går øst-vest like nedenfor. Men det oppstår et "ingenmannsland" på til sammen ca 70 meter gangvei der ingenting skjer. Folk har måttet tråkke seg vei i dyp snø, og gått på glatt is, og vasset i sørpe, alt etter hvordan vær og temperatur har vært. Det virker som verken de som har oppdraget i Dicks vei, eller de som fikser ting på gangveiene føler ansvar for dette området. Det er først og fremst gangveien nedover mot øst, men også den lille bratte kneika mot vest dette gjelder. Det er altså gangveien som på en måte går parallelt, på oppsiden av gangveien øst - vest, pluss forbindelsen til Dicks vei, dette gjelder.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Nesten i mål! Det har blitt mye bedre. Nå måkes det fra nedsiden og opp til over bommen, så det blir forbindelse. Men fremdeles gjøres det ingenting med den lille, veldig bratte bakken (gangvei) som går mot venstre når man kommer ovenfra. Mange benytter den, og må tråkke seg vei. Nå som snøen smelter og blir til is blir det neppe bedre, det må strøs der.

    Men bortsett fra det, veldig bra!

    Sendt inn av Ingar Arneberg 22:39, søndag 8 januar 2023

  • "3. Hvis du ønsker å legge til en offentlig kommentar på problemet, legg den til her (denne blir ikke sendt til administrasjonen)." Ikke vits så lenge ingen av de som kan gjøre noe med det ikke leser det.

    Sendt inn av Ingar Arneberg 10:38, tirsdag 24 januar 2023
    Still open, via questionnaire

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?