Tilbake til alle rapporter

Gangsti sperres av parkerte biler på dagtid. Trenger gangveimerking på bakke eller noe som gir plass til gående og syklende

Rapportert av desktop i kategorien Fortau/gangstier anonymt 15:47, onsdag 25 januar 2023

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Uløst problem rapportert in første gang medio august 2022: Det mangler tydelig merking med skravering eller skilting at det ikke er anledning til å parkere i gangveien slik det gjøres hele tiden her. Gammel sementblokk på stedet fungerer som støtte for to tilhengere.

Bilene parkerer nå fritt "inn i" gangstien, og gjør det svært trangt hele året. Tipper vanlig barnevogn kan komme igjennom nå, andre med større vogn og rullestol kan bare glemme denne gangveien. Det er også parkert nå to tilhengere på stedet i tillegg. Den innerste hengeren har stått der siden før mai 2022. Begge har skilter. Praktisk. Lurer på om jeg skal sette min henger der også?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Den ene tilhengeren er flyttet mot høyre side av inngangen, av eier? Det gjør i og for seg at en bil som tar mye større plass ikke kan parkere der lenger, og åpningen for gående og syklende er stabil. Fortsatt ingen god løsning, men en midlertidig forbedring.

    Publisert anonymt 09:56, tirsdag 7 mars 2023
    Still open, via questionnaire

  • Svar fra Bymiljøetaten: Har vært på befaring. Det er besluttet å oppgradere til sykkelvei her. Reguleringen er ute til høring.

    Takk til Bymiljøetaten for svar!

    Publisert anonymt 16:23, lørdag 18 mars 2023

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?