Back to all reports

Gangsti sperres av parkerte biler på dagtid. Trenger gangveimerking på bakke eller noe som gir plass til gående og syklende

Reported via desktop in the Fortau/gangstier category anonymously at 15:47, ons. 25 januar 2023

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Uløst problem rapportert in første gang medio august 2022: Det mangler tydelig merking med skravering eller skilting at det ikke er anledning til å parkere i gangveien slik det gjøres hele tiden her. Gammel sementblokk på stedet fungerer som støtte for to tilhengere.

Bilene parkerer nå fritt "inn i" gangstien, og gjør det svært trangt hele året. Tipper vanlig barnevogn kan komme igjennom nå, andre med større vogn og rullestol kan bare glemme denne gangveien. Det er også parkert nå to tilhengere på stedet i tillegg. Den innerste hengeren har stått der siden før mai 2022. Begge har skilter. Praktisk. Lurer på om jeg skal sette min henger der også?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Den ene tilhengeren er flyttet mot høyre side av inngangen, av eier? Det gjør i og for seg at en bil som tar mye større plass ikke kan parkere der lenger, og åpningen for gående og syklende er stabil. Fortsatt ingen god løsning, men en midlertidig forbedring.

  Posted anonymously at 09:56, tir. 7 mars 2023
  Still open, via questionnaire

 • Svar fra Bymiljøetaten: Har vært på befaring. Det er besluttet å oppgradere til sykkelvei her. Reguleringen er ute til høring.

  Takk til Bymiljøetaten for svar!

  Posted anonymously at 16:23, lør. 18 mars 2023

 • Det har gått et halvt år siden Bymiljøetaten satte igang arbeider for området. Det er midlertidig passering for gående på området, men de holder nå på og lover at det skal bli et fint område for fremtiden.

  Posted anonymously at 13:31, man. 2 oktober 2023

 • Hele området har fått en utbedring, fra flere meter ned i grunnen for vann og kloakk, til nytt fortau på en side. Tatt ca ett år, så lang. Fortauet strekker seg helt fra Tvetenveien og ned mot Fyrstikkbakken. Trygg løsning for gående og syklende. Ferdigstilles forhåpentligvis nå i år. Utmerket løsning!

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 10:27, torsdag 11 april 2024

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?