Back to all reports

Store hekker som opptar mye av vegbredde og gjør framkommeligheten umulig for større kjøretøy som skal levere varer til eiendommer, og som stenger for utsikt og gjør veien trafikkfarlig

Reported via mobile in the Annet category anonymously at 22:16, tir. 6 juni 2023

Sent to Hordaland and Stord 3 minutes later

Problemet har vært forsøkt belyst ved flere anledninger, også via denne siden uten at noe blir gjort.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Meldinga di er sendt vidare til tekniske tenester, avdeling veg.

    Med helsing kundetorget

    Posted anonymously at 10:17, ons. 7 juni 2023

  • Ingen oversikt over biler/personer som kjem ut frå eiendommen på grunn av høg hekk. Denne hekken veks også for langt ut i vegen. Den nederste hekken går langs fortau. Den er også i bruk for bilar som kjem frå eiendommer. Bilister som kjem ner Villavegen har ingen oversikt her. Dette kan skape alvorlig ulykke. Noko ingen ynskjer å oppleve. Så her er det to hekker på same eiendom som bør klippast.

    Posted anonymously at 21:43, lør. 10 juni 2023

  • Still open, via questionnaire, 22:44, tir. 4 juli 2023

  • Store hekk i villavegen 5 som gjer det vanskelig for større bilar å passere. Oppstår det brann vil brannbilen ha oroblem med å koma fort nok fram. Det er også ein uoversiktleg utkøyring frå denne eiendommen. Så er det hus nr 60 som ligg i starten av Villavegen. Her kjem hekken alt for langt ut i vegen for all trafikk. Som bilde viser det er to uoversiktlige utkøyringar som kan skape alvorlige ulykker. Har meldt om problemet før men har ikkje fått tilbakemelding. Det er på tide noko vert gjort frå eigarane av eigendommane.

    Posted anonymously at 20:20, tor. 13 juli 2023

  • No har me vert vitne til eit større kjøretøy som kjørte seg fast i Villavegen. Igjen er det hekken til eiendommen nr 5 i villavegen. Den er blitt klippa litt. Men det er bare nedre del for mindre kjøretøy. Det øverste på hekken er fortsatt utover vegen. Kva om det kjem ein brannbil oppover? Om den kjører seg fast? Og om verre er at det kjem sjukebil bak? Me synes noko no bør gjerast for sikkerheten til dei andre innbyggjarane i Villavegen.

    Posted anonymously at 12:45, ons. 1 november 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?