Back to all reports

Sårt savnet skilt

Reported in the Trafikkskilter category by Torild Agerup at 03:10, søn. 27 november 2011

Sent to Nesodden and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

Fra Fagerstrandkrysset og innover R157 på Lillerudveien har vi en stubb med gangvei som de første 50 meterne går langs Lillerudveien før den så svinger inn på Flafjellet byggefelt. Ikke nok med at denne gangveien munner ut i Nesoddens farligste veikryss, helt uten markering av noen art, men det er heller ikke merket med gang- og sykkelsti skilt slik at det hver dag er en rekke biler som tar snarveien og kjører gangveien isteden for å kjøre bilveien. Jeg har selv opplevd å få en bil helt opp i hælene fordi jeg var litt treg med å gå ut av gangveien og ned i grøfta. Vi kan ganske enkelt ikke formane barna våre til å bruke gangveien for det er nesten like mye biler der - og pent kjører de heller ikke.

Hvorfor blir det ikke satt opp skilt om at det er en gangvei OG hvorfor blir det ikke merket fotgjengerovergang. Må det virkelig også her skje en alvorlig ulykke før noe skjer??

Håper virkelig noen kan gripe tak i dette.

På forhånd takk!

Mvh Torild

PS: Det er utbygging av gangveien i disse dager for å forlenge langs Lillerudveien og bort til bilveien opp til feltet, men det kan fint settes opp skilt allerede nå.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 16:21, lør. 14 januar 2012

  • Jeg fikk etter noen uker beskjed om at det var sluttet et vedtak i saken og at skilt skulle settes opp.Det har nå gått mange uker siden både min henvendelse ble sendt inn og siden vedtaket ble sluttet, men ingenting har skjedd. Jeg vet ikke om dette fungerer så bra allikevel.
    Biltrafikken på gangveien vår er et like stort om ikke tiltagende problem, og ingen skilt er å se :(

    Posted by Torild Agerup at 16:21, lør. 14 januar 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?