Back to all reports

Er denne veien blitt glemt?

Reported via desktop in the Annet category anonymously at 16:17, tir. 7 november 2023

Sent to Innlandet and Stange 3 minutes later

Klarer ikke å finne noen navn på denne veien, men har funnet ut at det er kommunen som eier den.

Denne omtrentlige 900 meter lange strekningen virker å være helt glemt? Det er ingen utplasserte brøyte-pinner, og heller ingen brøyting. Veien bærer preg av å ikke være vedlikeholdt over lengre tid så meget ujevn, hullete og stener som stikker opp. Er også flere steder med vann i veien i nesten alle sesongene. Dårlig drenering? Stikkrenner? Det blir heller ikke kant-slått her.

På kommunens kart er den registrert som "annen vei" og beskrevet som en "veglenke". Skulle vel tro at denne burde bli vedlikeholdt da? På norgeskart faller den under samme eiendom som resten av Fossbergvegen som er kommunal.

Jeg benytter veien daglig og det er virkelig ingen hyggelig affære. Kommer man med kjøretøy må man kjøre slalåm for å ikke knuse bunn-panna, kommer man til fots blir man bløt på bena.

Nå på vinteren bør den i hvert fall bli snø-ryddet, men ser for meg det smeller bra i skjæret om man kjører skrapende der. Siden veien er såpass neglisjert over lengre tid bør man kanskje vurdere om det skal kjøres med børste?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?