Back to all reports

Hovedveien til høyre ved Vestlibua

Reported via mobile in the Snøbrøyting category anonymously at 18:02, fredag 5 januar 2024

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Hei Lurte på en ting. Hovedveien vår der hvor bilene kjører. Er det ingen brøytebiler som måker/ strør på den veien? Har ikke vi avtale med noen brøytefirma som måker og strør veien? I de siste dagene har det vært snøkaos/snøstorm som jeg kan kalle. Det pleier å være en del snø på den veien og glatt. Jeg har aldri sett noen brøytesjåfør som måker på den veien og strør. Det er glatt underlag på den veien. Så bilene sklir og vanskelig å kjøre frem med bil. Det er glatt på den veien. Det er samme problem hver vinter. Ifjor vinter det var vanskelig å kjøre på den veien. Det var en god del snø og glatt føre i tillegg. Skjønner ikke hvorfor det ikke gjøres noe på den veien og at ingen andre har sagt noe rundt dette. Det burde måkes og strøs helt ned til Vestli kiosken/ Vestlibua.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Dette gjelder hele hovedveien fra Vestlibua og inn i veien Tokerudberget Mangler spesielt en god del strøing på hele veien. Dette må gjøres noe med. Jeg har aldri sett at noen brøyter på den veien og strør veien. Det er glatt underlag nesten hele veien. Forrige vinter satt jeg fast under glatt underlag. Bilen ville ikke kjøre frem. Dette er en kommunal vei så det må forbedres og gjøre tiltak.

  Posted anonymously at 18:14, fredag 5 januar 2024

 • Dette gjelder Tokerudberget Postnr 0986 Stovner, Oslo

  Posted anonymously at 18:16, fredag 5 januar 2024

 • Still open, via questionnaire, 20:01, fredag 2 februar 2024

 • Avslutter denne da det er sommer nå.

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 11:46, tirsdag 7 mai 2024

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?