Back to all reports

Dårlig vei

Reported via mobile in the Hull i vei category anonymously at 20:46, torsdag 21 mars 2024

Sent to Ibestad and Statens vegvesen 4 minutes later

Veistrekningen fra Sørvik til Engenes representerer en betydelig sikkerhetsrisiko for trafikanter, preget av omfattende forringelser i form av store humper og hull. På grunn av disse veiforholdene er det nødvendig for bilister å redusere hastigheten til 40 km/t i en sone hvor fartsgrensen er 80 km/t for å unngå skader på kjøretøyene. Til tross for gjentatte klager over flere tiår, observeres det at veivedlikeholdet fortsatt i 2024 består av midlertidige tiltak som fylling av hull med grus, en løsning som viser seg å være kortvarig. Denne praksisen påvirker daglig pendling betydelig, hvor mange ikke alltid kan beregne tilstrekkelig med tid for å opprettholde en hastighet som forebygger kjøretøysskader, samtidig som de skal ankomme sine destinasjoner tidsnok.

Det er et presserende behov for å revurdere og forbedre tilnærmingen til veivedlikehold i dette området. Det bør tas skritt for å erstatte midlertidige løsninger med mer varige og bærekraftige tiltak. Historisk sett var veier med grusdekke ikke en kilde til bekymring for lokalsamfunnet, men dagens situasjon krever en øyeblikkelig og alvorlig inngripen. Det er på høy tid at ansvarlige myndigheter innfører effektive tiltak for å adressere og løse disse langvarige veiproblemene på en måte som reflekterer samfunnets behov for sikkerhet og pålitelighet i transportinfrastrukturen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?