Back to all reports

Gatelys virker ikkje og manglar

Reported in the Gatelys category by Stord Sjukeheim v/Annette Kleven at 08:55, fre. 22 oktober 2021

Sent to Statens vegvesen region vest and Stord 5 minutes later

1) I gangstien mellom Krossen og Valdaivegen, bak Hystad skule står det ein lyktestolpe heilt på skakke. Det har mangla lys i laaaaang tid. Eg veit at mange barn synes det er skummelt å gå denne vegen til skulen på vinteren når det blir mørkt. Deler av denne gangstien går gjennom litt skog, som gjer den veldig svart. Lyktestolpen er ikkje merka med 5 siffra talkombinasjon, så den tilhøyrer nok ikkje Haugland Kraft. Det var i vinter/vår satt opp fleire nye fine lyktestoplar langs Valdaivegen, bak Hystad skule. Av ein merkelig grunn har det ikkje vore lys i meir enn den eine stolpen. Er det noko grunn for dette? Hadde vore fint om de kunne hatt lys i alle. Håpar dette kan ordne seg snarast slik at borna som går på Hystad Skule kan gå på skulen utan å måtte vera redde for mørket. 2) På asfaltert gangveg mellom Hystad skule og Nordbygdo Ungdomsskule skulle det vore sett opp fleire gatelys. Det er veldig svart og utfordrande å gå denne gangvegen om hausten/vinteren. Det blir for mørkt. Om vinteren med snø og is er det direkte farlig.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 15:52, fre. 19 november 2021

  • Still open, via questionnaire, 07:51, tir. 4 januar 2022

  • No er det over 2 mnd siden dette vart rapportert. Kva er poenget med å rapportere om det ikkje vert følgt opp av kommunen?

    Posted by Stord Sjukeheim v/Annette Kleven at 07:51, tir. 4 januar 2022

  • Still open, via questionnaire, 13:35, tir. 1 februar 2022

  • Still open, via questionnaire, 18:06, tir. 1 mars 2022

  • Eg synes det er svært dårlig at etter så lang tid etter at problemet vart meldt at ingenting skjer. Svært dårlig av dei som har ansvar. Kvifor har ein denne tenesta når ein ikkje brukar den aktivt for innbyggerane.

    Posted by Stord Sjukeheim v/Annette Kleven at 18:06, tir. 1 mars 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?