Tilbake til alle rapporter

Gatelys virker ikkje og manglar

Rapportert i kategorien Gatelys av Stord Sjukeheim v/Annette Kleven 08:55, fre. 22 oktober 2021

Sendt til Statens vegvesen region vest og Stord 5 minutter senere

1) I gangstien mellom Krossen og Valdaivegen, bak Hystad skule står det ein lyktestolpe heilt på skakke. Det har mangla lys i laaaaang tid. Eg veit at mange barn synes det er skummelt å gå denne vegen til skulen på vinteren når det blir mørkt. Deler av denne gangstien går gjennom litt skog, som gjer den veldig svart. Lyktestolpen er ikkje merka med 5 siffra talkombinasjon, så den tilhøyrer nok ikkje Haugland Kraft. Det var i vinter/vår satt opp fleire nye fine lyktestoplar langs Valdaivegen, bak Hystad skule. Av ein merkelig grunn har det ikkje vore lys i meir enn den eine stolpen. Er det noko grunn for dette? Hadde vore fint om de kunne hatt lys i alle. Håpar dette kan ordne seg snarast slik at borna som går på Hystad Skule kan gå på skulen utan å måtte vera redde for mørket. 2) På asfaltert gangveg mellom Hystad skule og Nordbygdo Ungdomsskule skulle det vore sett opp fleire gatelys. Det er veldig svart og utfordrande å gå denne gangvegen om hausten/vinteren. Det blir for mørkt. Om vinteren med snø og is er det direkte farlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 15:52, fre. 19 november 2021

  • Still open, via questionnaire, 07:51, tir. 4 januar 2022

  • No er det over 2 mnd siden dette vart rapportert. Kva er poenget med å rapportere om det ikkje vert følgt opp av kommunen?

    Sendt inn av Stord Sjukeheim v/Annette Kleven 07:51, tir. 4 januar 2022

  • Still open, via questionnaire, 13:35, tir. 1 februar 2022

  • Still open, via questionnaire, 18:06, tir. 1 mars 2022

  • Eg synes det er svært dårlig at etter så lang tid etter at problemet vart meldt at ingenting skjer. Svært dårlig av dei som har ansvar. Kvifor har ein denne tenesta når ein ikkje brukar den aktivt for innbyggerane.

    Sendt inn av Stord Sjukeheim v/Annette Kleven 18:06, tir. 1 mars 2022

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?